Re: [DX]: unid 1390
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [DX]: unid 1390



'Dusty Radio'- tai 'Gospel Radio ' -kuulutuksia minäkin etsin, mutta sen ainokaisenkin, joka on sinne päin kuulen 'Classic Radio':ksi (samaten eräs toinenkin nauhaa kuunnellut).
 
Musiikki tuntuu hiukka erikoiselta gospel- asemalle, mutta jos WGCI on tällaista soitellut ennenkin, niin ...
 
Mutta näinhän se on: Dixarin toivorikas korva kuulee aina uutta ja erikoista.
 
73 de PUL,
Pentti Lintujärvi, Helsinki, Finland
Webmaster of 1000 Lakes DX Page at
http://www.geocities.com/Colosseum/Park/3232/dx.htm
----- Original Message -----
Sent: 5. maaliskuuta 2000 20:03
Subject: Vs: [DX]: unid 1390

 
 
Viikko sitten Ruovedellä kuunnellessani 1390:llä oli 27.02. klo 0500 UTC asema, jota arvelin jenkiksi.  Nauhoitusta kuunneltuani ei siltä enää vaikutakaan.  0500 kuulutus, jonka luulin alkavan 'W...' onkin ilmeisesti 'Brand new...'. Myöhemmin veilä pari lyhyttä kuulutusta, josiat yksi kuulosti tältä: ''Uh-Aah-Aah... new classic radio...' Ääntämys oli kovasti amerikkalaista, mutta kun musiikkikappaleista yksi oli portugalin(?)kielinen, niin ei oikein jenkiltä vaikuta... Muu musiikki oli 'Adult contemporaryä' parilta viime vuosikymmeneltä: Whitney Houston (*I Will Always Love You'), Brian Ferry ('Slave To Love'), jne.
 
Ehkä huono arvaus, mutta yleisimpiä asemia tässä on Dusty Radio WGCI Chicago, joka mielestäni soittelee juuri kyseisenkaltaisia oldies-kappaleita. Kuten tunnettua idaa vain harvoin kutsullaan ja käyttää "Dusty Radio" nimeä. 
 
Alpo Heinonen