[DX] 'Vuoden asema' -ehdokkaita
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DX] 'Vuoden asema' -ehdokkaita



Näinä aikoina, kun vastaamista vältellään ja kusillit ovat kiven alla, on aina mukava havaita, että jotkut asemat jaksavat vastata meille dixareille 'kunnolla'.
 
Vastikään sain eMailin perulaisen Radio San Antonion (4940) johtajalta Gerardo Zardinilta. Monet muutkin ovat saaneet postia häneltä. Gerardo sanoo olevansa tällä hetkellä Limassa ja valittelee vähän työtaakkaansa, kun piispa on velvoittanut hänet mm. vastaamaan meidän kuuntelijoiden kirjeisiin (tällaisen käsityksen sain). Itse asema on kuulemma keskellä metsää tiettömän taipaleen takana. Ehkäpä sinne kannattaakin lähettää VAIN sähköpostia. Gerardo lupasi lähettää kuitenkin oikean verifioinninkin. Ja mainitsi olevansa unkarilaista sukujuurta - äidinkielensä on unkari. Koulussa sanoi oppineensa, että unkarilaiset ja suomalaiset ovat veljeskansaa, vaikkeivat toistensa kieltä ymmärräkään. Tuntui suhtautuvan yleensäkin dx-kuuntelijoihin ymmärtävästi.
 
Toinen mukava vastaus - viime viikolta - oli guatemalalainen Radio Verdad (4052.5), joka vastasi vanhanaikaisella pullealla lentopostikirjeellä postimerkkineen kaikkineen. Näitä v/s Tohtori Edgar Amilcar Madrid on jaksanut lähetellä viime aikoina monille eri puolille maailmaa. Kirjekuori sisälsi, paitsi parisivuisen kirjeen, myös QSL-lapun, kalenterin, paperiviirin, kuitin lähettämästäni 1 dollarin setelistä sekä Banco Vida Eternan lahjakortin, jossa itsensä Jeesuksen vahvistamana minulle lahjoitettiin ikuinen elämä. Jaa-a, tähän ei moni asema pysty ;-)
 
Jos tänä vuonna taas äänestetään 'Vuoden asema', tässä on ainakin kaksi omaa ehdokastani.
 
73 de PUL