[DX] World of Radio via Studio X
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DX] World of Radio via Studio XAinakin jotakin uutta kuunteleville. Kuuntelin Studio X-1584 kHz viikonloppuna ja siinähän tuli sopivasti Glenn Hauserin World of Radio ohjelma, edition 1158. Sitten jatkoi asema omalla hienolla musiikkiohjelmallaan. Todella nautinto tämä Studio X kun vielä saa antenneilla Radio Olén pois.  Vähän häiritsi ERA-1584,06 kHz muttei paljon.

Olen myös iloinen siitä että tämä vuosikausia jatkunut QSL-ralli Milanon kautta nyt on mennyttä, ja että Studio X nyt sitten loppujen lopuksi on saanut myös sanoa mielipiteensä, eli heidän virallinen kantansa. Studio X ja Glenn Hauserin WOR ovat yhteistyössä, ja sieltä tullut informaatio edustaa paremmin totuutta kun Darion lauselmat.

Kun luin Darion Jimille lähetetyn kirjeen niin selvisi ainakin minulle että Dario ei ole aseman virallinen edustaja taikka verifiointibyroo, eikä ole ollut koskaan, eikä myöskään tämän jälkeen koskaan tule toimimaan sellaisena. Dario on alusta alkaen valittanut huonosta yhteistyöstä juuri tuon Studio X:n suuntaan. Sehän on päivän selvää että kun asema ei haluaa olla yhteydessä Darion kanssa, niin sitten he ovat "stupid" ja "crazy" hänen mielestään. Vaikka kuinka paljon hän haluaisi toimia AM-aseman edustajana. Tarratkin ovat luultavasti suoraan firmasta joka painaa niitä.

Kannattaa nauttia nyt vaan Studio X:n hienoista yöohjelmista. Taajuus 1584 on ainakin tällä hetkellä hyvin vapaa, en tiedä sitten missä kaikki serbit, sloveenit yms piilottelevat nykyään.  Studio X on myös hyvin DX-ystävällinen asema, mutta raporttien suhteen vaativaa. Hyviin raportteihin tulee aina vastaus mikäli muistanut liittää siihen postimaksun.

POS