[DX] Re: Kysymys Sonyn MD-soittimesta
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DX] Re: Kysymys Sonyn MD-soittimestaTitle: Re: Kysymys Sonyn MD-soittimesta

Moi,
itselläni on Sharpin dekki,  siinä puolen vuoden käytön jälkeen tuli samanmoinen vika,  levy ei suostunut tulemaan millään ulos,  kuului vain hirveä nirinä. Takuuhuollossa se oli kolme viikkoa,  kertoivat etteivät löytäneet mitään vikaa,  eli vika korjaantui itsestään. Nyt se on toiminut yli vuoden ilman ongelmia.

Toinen MD ongelma on nämä TOC errorit,  levyille ei äänity mitään tai toistettaessa ei MD:ltä löydy mitään dataa. Tästä oli jollain foorumilla puhetta, että varsinkin halvat TDK:n colour sarjan MD:t tekevät näitä vikoja. Sonyn levyt ovat kai parempia. Vähän jäi kismittämään yksi 148 minuuttia tallentamatonta audiota viime Lemmenjoen reissulta,  sinne menivät hienot asemat eräältä aamulta. Pitääköhän ottaa ensi kerralla hifi video back upiksi? Hi...

Yleisesti nämä MD-vehkeet ovat dx-kuuntelussa hieno apuväline,  ei mitään kohinoita ja suhinoita kuten kaseteissa. Tässä Sharpissa on vielä yksi ominaisuus yli muiden,  automaattinen time/date stamp,  eli aloituskohdan ja pvm:n löytää vuosienkin päästä,  siitä vaan vertaamaan raportointivihon merkintöjä. Myös ajastintoiminta löytyy,  tämä ominaisuus on hyvä esim. SER-breikkien nauhoitukseen,  saa itse nukkua rauhassa.

Joulua.

73 JP