Re: [DX] Re: Matkaraportti Brasiliasta
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [DX] Re: Matkaraportti BrasiliastaMoi,

En ole aikeissa kirjoittaa Brasilian mediamaailmasta Radiomaailmaan, eli artikkelisi olisi varmasti erittäin tervetullut yhteiseen lehteemme. DXing.info-saitilla julkaisen tosin - kunhan ehdin kirjoittaa - lyhyen englanninkielisen jutun Rádio Rio 1440 -asemasta, jolla vierailin. Se saattaa myöhemmin löytyä myös Radiomaailmasta, mutta ei varmasti syö pohjaa jutultasi. Niin että kynä vaan sauhuamaan, ja kun sinulla varmasti on hienoja kuvia reissulta, niin kyllä jutullesi kiinnostuneita lukijoita löytyy.

Jos tuntuu, että palautetta tulee niukasti, niin kokeile jakaa kokemuksiasi myös hiukan suuremmalle yleisölle vaikkapa osoitteessa http://www.dxing.info/community/

73
Mika

Jouko Huuskonen wrote:

Enpä taida kirjoittaa minkäänmoista artikkelia Radiomaailmaan Brasilian matkastani HAA:n pyynnöstä huolimatta. Matkani jälkeen huomasin YLEn TV-uutisissa Mika Mäkeläisen raportin Brasilian karmeista vankilaolosuhteista. Ehkä Mika tulee myös kertomaan  paljon tarkemmiin brasilialaisesta mediamaailmasta kuin minä koskaan. Lomamme toissijainen tarkoitus oli DX-kuuntelu; ensisijainen tarkoitus  oli Auringosta ja lämmöstä nauttiminen. Ehkä  joutavanpäiväinen väittely MD-soittimista sopii hyvin ajan ja tämän ryhmän henkeen. Ei niin  minkäänmoista kommenttia Brasilian matkasta, tai "kuuntelusaavutuksistani". R BOA NOVA etc 1410 kHz... etc.. 73´s de JKH PS. Tämä on vain harrastus. Hauskaa Joulua Kaikille!